HP brengt Slate 7 in april naar Nederland voor 149 euro

Door: Elmar Rekers | 27 februari 2013 08:00

Nieuws

HP zal de Slate 7-tablet in april naar Nederland brengen met een prijskaartje van 149 euro. Dat laat de fabrikant desgevraagd aan Computer!Totaal weten op het Mobile World Congress in Barcelona.

HP kondigde de Slate 7 begin deze week aan en verwacht hiermee een goedkoop alternatief te bieden voor tablets als de iPad mini en de Galaxy Note 8.0.

Aanvankelijk werd enkel de Amerikaanse prijs vrijgegeven (169 dollar), maar nu is dus ook duidelijk voor welke prijs het apparaat in Nederland van de hand zal gaan. "In de loop van april verschijnt de Slate 7 in Europa, waaronder Nederland, voor een prijs van 149 euro", aldus de medewerker van HP.

Android Jelly Bean

De Slate 7 draait op Android 4.1 (Jelly Bean), heeft een dualcore-processor en 1GB aan RAM. Verder is er 8 GB aan opslagcapaciteit beschikbaar, wat kan worden uitgebreid met een microSD-kaartje. Voorop bevindt zich nog een VGA-camera voor het voeren van videogesprekken en achterop is een 3 megapixel-camera aanwezig.

Benieuwd naar deze prijsvechter van HP? Bekijk dan onze eerste ervaringen met de tablet in deze hands-on videoreview. De Slate 7 verschijnt halverwege april in de winkels.

0 Reactie(s) op: HP brengt Slate 7 in april naar Nederland voor 149 euro

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.