Getleft 1.2

Door: frank-de-graaf | 11 november 2011 10:40

Review

Als u ooit hebt geprobeerd om via het menu Bestand / Pagina opslaan als een website te bewaren, dan weet u dat deze optie slechts zeer beperkt werkt. Getleft pakt het beter aan en maakt het wel mogelijk om een website - althans: de visuele presentatie ervan - te downloaden, inclusief alle afbeeldingen en stylesheets.

Open het Getleft-menu Bestand en kies URL opgeven. Tik het volledige webadres in, dus inclusief http:// en bevestig met Start. Getleft controleert nu eerst de opbouw van de website, waarna de binnen te halen bestanden in een overzicht worden getoond. U kunt bestanden (of bestandsgroepen als afbeeldingen) afvinken om ze uit te sluiten van het downloadproces. Gebruik de grote startknop om alle bestanden binnen te halen. Ten tijde van schrijven was de website van Getleft soms slecht te openen. Het programma is echter ook terug te vinden bij betrouwbare downloadarchieven, zoals download.com of snapfiles.com.

Getleft downloadt complete webpagina's en bewaart ze op uw computer.

Getleft 1.2

Freeware

Taal Nederlands

Download Windows 2,5 MB; Mac 9,8 MB; Linux 510 KB

OS Windows XP/Vista/7; Mac OS X 10.5; Linux

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Getleft 1.2

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.