Foxconn CEO: 'iPhone 5 zal Galaxy S III vernederen'

Door: Elmar Rekers | 21 juni 2012 10:18

Nieuws

De iPhone 5 zal de Galaxy S III van Samsung 'vernederen'. Dat zegt althans CEO Terry Gou van Foxconn, de Chinese fabrikant die vermoedelijk de productie van de nieuwe iPhone op zich neemt.

Gou doet de opvallende uitspraak tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van aandeelhouders. De baas van Foxconn zette een aantal strategische punten uiteen waarmee het bedrijf Samsung moet gaan 'verslaan' in de komende drie tot vijf jaar.

Galaxy S III vernederen

Gou noemde de opvolger van de iPhone 4S enkel tussen neus en lippen door, maar liet dus wel weten dat Apple met een hoogstaande smartphone op de proppen komt. "Het nieuwe model zal Samsungs Galaxy S III vernederen", aldus Gou, die verder niet in details wilde treden over de iPhone 5.

Foxconn ziet in elektronicafabrikant Samsung zijn grootste concurrent. Gou zegt er zijn voornaamste doel van te hebben gemaakt om de Galaxy S III-maker te verslaan. Hoewel Apple nog niets bekend heeft gemaakt over de vijfde generatie iPhone, lijkt wel zeker te zijn dat het veelbesproken Foxconn weer voor de productie gaat opdraaien.

0 Reactie(s) op: Foxconn CEO: 'iPhone 5 zal Galaxy S III vernederen'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.