FireShot 0.88

Door: Robbin Ooijevaar | 22 april 2011 07:42

Review

Er zijn verschillende programma’s waarmee u een foto kunt maken van uw beeldscherm. Windows 7 heeft hier zelfs een eigen hulpmiddel voor, genaamd Knipprogramma. U vindt Knipprogramma via Start / Alle programma’s / Bureau-accessoires. Het maken van een goed screenshot van een website is lastiger. De inhoud van de meeste sites is langer dan uw beeldscherm hoog is, en hij loopt dus aan de onderkant door.

FireShot is een handige uitbreiding voor Firefox en Internet Explorer waarmee u toch een volledige ‘foto’ van een website maakt. Net als alle andere uitbreidingen voor Firefox installeert u FireShot het snelst via de add-on pagina van Firefox. De versie voor Internet Explorer vindt u op de website van de makers. FireShot installeert een extra knop waarmee u de website fotografeert. In Internet Explorer heet deze knop FireShot, in Firefox is de knop rood en toont hij louter een grote S (van Screen­shot). Na het maken van de foto toont FireShot direct het resultaat. U kunt de afbeelding opslaan, bijvoorbeeld als jpg- of png-bestand. Ook kunt u hem direct afdrukken of versturen via e-mail. FireShot is het gratis broertje van de commerciële FireShot Pro-versie. De makers attenderen u tijdens het gebruik van de gratis versie op het bestaan daarvan.

FireShot is een Firefox-uitbreiding waarmee u eenvoudig een foto van een website maakt.

FireShot 0.88

Freeware

Taal Engels

Download 1,4 MB

OS Windows XP/Vista/7 (32 en 64 bit); Mac OS X; Linux

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: FireShot 0.88

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.