Dit staat in het maartnummer van Computer!Totaal Magazine

Door: Redactie Computer!Totaal | 13 februari 2014 16:39

Nieuws

Het maartnummer van Computer!Totaal staat in het teken van het einde van Windows XP. Je hebt namelijk drie opties: upgraden, vervangen of overstappen naar Linux of een ander besturingssyteem. Hoe dat in zijn werk gaat en wat je te wachten staat lees je in Computer!Totaal nummer 3.

Daarnaast lees je over hoe je XP zo veilig mogelijk kunt blijven gebruiken, bijvoorbeeld als je liever nog geen afscheid wilt nemen. Ook hebben we de nieuwste versies van alle Internet Security-suites getest. Dat is natuurlijk niet alles. Hieronder zie je een deel van Computer!Totaal nummer 3 waarin je de volledige inhoudsopgave kunt bekijken plus de openingspagina's van een aantal artikelen.

Kopen?

Het maartnummer van Computer!Totaal ligt vrijdag 21 februari in de winkel. Abonnees krijgen hem in de loop van volgende week thuisbezorgd en kunnen hem nu al bekijken in onze tablet-app. Nog geen abonnee? Dan kun je een los nummer kopen in onze tablet-app of een los nummer bestellen. Wil je voortaan geen nummer meer missen? Neem dan een abonnement op Computer!Totaal.

0 Reactie(s) op: Dit staat in het maartnummer van Computer!Totaal Magazine

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.