Dit staat in het aprilnummer van Computer!Totaal Magazine

Door: Redactie Computer!Totaal Redactie Computer!Totaal | 17 maart 2014 16:30

MacWorld

Het aprilnummer van Computer!Totaal staat in het teken van je thuisnetwerk. Welke keuzes heb je, hoe leg je het aan en hoe stel je je router goed in. Ook kun je vrijwel elke pc en laptop veel sneller maken door er een SSD in te stoppen. Welke je moet hebben lees je in Computer!Totaal nummer 4.

Daarnaast bieden we een workshop partitioneren en dualboot instellen, zodat je SSD (of harde schijjf) klaar is voor meerdere besturingssystemen. En mocht je last hebben van een haperende pc, dan hebben we 15 tools om je pc grondig te testen.

Dat is natuurlijk niet alles. Hieronder zie je een deel van Computer!Totaal nummer 4 waarin je de volledige inhoudsopgave kunt bekijken plus de openingspagina's van een aantal artikelen.

Kopen?

Het aprilnummer van Computer!Totaal ligt vrijdag 21 maart in de winkel. Abonnees krijgen hem in de loop van deze week thuisbezorgd en kunnen hem nu al bekijken in onze tablet-app. Nog geen abonnee? Dan kun je een los nummer kopen in onze tablet-app of een los nummer bestellen. Wil je voortaan geen nummer meer missen? Neem dan een abonnement of een digitaal abonnement op Computer!Totaal.

0 Reactie(s) op: Dit staat in het aprilnummer van Computer!Totaal Magazine

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.