DirSync Pro 1.31

Door: frank-de-graaf | 16 november 2010 13:33

Review

Het belang van een goede back-up is inmiddels wel bekend. Ook synchronisatie is uiteraard een back-upmethode, en DirSync biedt daarbij een helpende hand. Het programma synchroniseert twee mappen en biedt allerlei extra opties.

Maak na de installatie en het starten van DirSync Pro een nieuwe taak en geef aan welke twee mappen moeten worden gelijkgetrokken. Vervolgens kunt al alle instellingen aanpassen. Zo is het mogelijk om alleen bepaalde bestandstypen te syncen of om ze er juist van uit te sluiten. Hetzelfde geldt voor de onderliggende mappen. Uiteraard kunt u zelf kiezen op welke wijze er wordt gesynchroniseerd. Dat kan alleen van map A naar map B of andersom, maar ook in beide richtingen tegelijkertijd. Om zeker te weten dat een back-up is gelukt, kunt u een controleslag uitvoeren. DirSync Pro is in Java geschreven, zodat het voor vrijwel ieder platform beschikbaar is.

Met DirSync Pro maakt u binnen no-time back-ups.

DirSync Pro 1.31

Freeware

Taal Engels

Download Windows 1,7 MB; Mac OS X 1,6 MB; Linux 1,6 MB

OS Windows XP/Vista/7; Mac OS X; Linux

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: DirSync Pro 1.31

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.