DashBoard KickStart 3.1

Door: frank-de-graaf | 04 november 2010 09:14

Review

Op het dashboard van uw Mac kunt u allerlei handige kleine programma’s plaatsen, maar als dat er wat veel worden, duurt het een behoorlijke tijd voordat alles de eerste keer is gestart. DashBoard KickStart lost dat voor u op.

Na het starten van uw Mac wordt op de achtergrond de groep applicaties in het dashboard reeds gestart, zodat u ze direct kunt gebruiken. Het programma stopt automatisch als alles draait en vormt daardoor geen extra belasting voor uw Mac. Prettig is dat KickStart ook niet tot noemenswaardige vertraging leidt tijdens het booten van uw Mac. Wie de instellingen wil wijzigen, gaat na de installatie naar Systeemvoorkeuren, waar DashBoard KickStart een plaatsje heeft gekregen.

DashBoard KickStart zorgt ervoor dat al uw dashboard-applicaties direct beschikbaar zijn.

DashBoard KickStart 3.1

Freeware

Taal Nederlands

Download 310 KB

OS Mac OS X 10.4

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: DashBoard KickStart 3.1

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.