CollageIt 1.6

Door: frank-de-graaf | 14 november 2011 17:01

Review

De leukste cadeaus om te krijgen, zijn die waarbij u direct ziet dat de gever er aandacht aan heeft besteed, het liefst middels een persoonlijk tintje. Met CollageIt wordt het toevoegen van deze 'personal touch' wel heel eenvoudig, bijvoorbeeld door een leuke kaart toe te voegen aan een presentje.

Zo'n kaart is met dit programma snel gemaakt. CollageIt maakt van meerdere afbeeldingen een mooie collage. Minpuntje is dat u weinig kunt instellen, maar daar staat veel snelheid en gebruiksgemak tegenover. Klik op File / Add files om de foto's toe te voegen die u in de collage wilt opnemen. Klik op Generate layout om de collage aan te maken. CollageIt toont direct het eindresultaat. Met het plusteken krijgt u een grotere voorbeeldweergave op uw scherm. Gebruik de knop Shuffle om de afbeeldingen opnieuw te schudden en bewaar uw creatie middels Save.

CollageIt heeft een aparte eigenschap die we normaal gesproken alleen bij shareware of probeerversies tegenkomen. Hoewel het programma nadrukkelijk meldt dat het gratis is (free edition), wordt het eindresultaat voorzien van een klein watermerk, rechtsonder in beeld.

Met CollageIt kost het slechts een paar muisklikken om een fraaie fotocollage te maken.

CollageIt 1.6

Freeware

Taal Engels

Download 7 MB

OS Windows 2000/XP/Vista/7; Mac OS X

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: CollageIt 1.6

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.