Coconut Battery 2.7

Door: frank-de-graaf | 11 februari 2011 10:05

MacWorld

Bij de meeste laptops van Apple is het niet meer mogelijk om zelf de accu te vervangen. Onderweg hebt u daar niet zoveel last van, omdat de nieuwste Macs een accu hebben waarmee u al snel een uur of acht kunt werken. De accuprestaties gaan echter achteruit als uw laptop wat ouder wordt en de accu vaak is opgeladen. Coconut Battery laat u zien wat de staat van de accu is en of het tijd wordt om hem bij Apple te laten vervangen.

Als u na installatie het programma start, ziet u dat het hoofdscherm uit drie delen bestaat. Het bovenste deel geeft informatie over de huidige staat en hoe lang u nog met deze lading kunt werken. In het midden krijgt u een beeld van de algemene staat. Hierbij wordt in een percentage aangegeven hoe krachtig de accu nog is. Bij een percentage boven de tachtig is uw apparaat hij nog in een prima staat. In het onderste gedeelte wordt algemene informatie gegeven met betrekking tot bijvoorbeeld de leeftijd van de accu. Coconut Battery werkt alleen op MacBooks.

Coconut Battery 2.7

Freeware

Taal Engels

Download 518 KB

OS Mac OS X 10.5

Systeemeisen MacBook/Pro/Air

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Coconut Battery 2.7

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.