Clementine 1.0.1

Door: frank-de-graaf | 18 juli 2012 13:43

Review

Clementine is de verbindende schakel tussen al uw muziekbronnen. Het programma pikt uw lokale muziekbibliotheek op van iTunes en kan verbinden met internetbronnen als Spotify, Last.fm of Grooveshark.

Om gebruik te kunnen maken van zo'n internetbron hebt u wel een account bij de betreffende dienst nodig. Na de installatie, die uit niets meer bestaat dan het verslepen van het icoon naar de programmamap, kunt u Clementine starten. De eerste keer dient u bronnen toe te voegen. Dat kan behoorlijk wat tijd in beslag nemen. Bij een verzameling van 20.000 nummers staat uw pc al snel een uurtje te stampen om alles in de catalogus van Clementine op te nemen. Bestanden worden overigens niet gekopieerd, het overzetten kost dus geen extra schijfruimte. Na deze stap hebt u de beschikking over al uw muziek en kunt u werken met afspeellijsten of nummers toevoegen aan de wachtrij voor het afspelen. De mogelijkheden zijn erg groot en het maakt niet uit waar de muziek vandaan komt.

Clementine is een prima alles-in-een muziekspeler.

Clementine 1.0.1

Freeware

Taal Nederlands

Download Windows 17,7 MB; Mac 23,2 MB; Linux 5,0 MB

OS Windows Vista/7; Mac OS X; Linux

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Clementine 1.0.1

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.