Bevestigd: Apple onthult volgende iPhone op 10 september

Door: Elmar Rekers | 03 september 2013 19:08

MacWorld

Apple zal de volgende generatie iPhone op 10 september onthullen. Dat blijkt uit de uitnodiging die de fabrikant dinsdag naar verschillende Amerikaanse media heeft gestuurd. Naar verwachting worden tijdens het pers-evenement de iPhone 5S en iPhone 5C gepresenteerd.

Geruchten over de iPhone 5S en iPhone 5C gaan al maanden rond. Verschillende onderdelen van de toestellen zijn zelfs al in video's opgedoken. Hoewel de uitnodiging nog niet in details treedt, lijkt Apple wel te verklappen dat er iPhones in verschillende kleuren getoond zullen worden.

Opfleuren

"Dit zal voor iedereen de dag opfleuren", valt er op de uitnodiging te lezen, die voorzien is van cirkels in verschillende kleuren. Het vermoeden dat de iPhone 5C, een goedkopere versie van de iPhone 5, in felle kleuren verkrijgbaar zal zijn, lijkt dus te te kloppen.

Naast de iPhone 5C onthult Apple naar alle waarschijnlijkheid ook de iPhone 5S, het nieuwe vlaggenschip van het bedrijf. Als de geruchten een indicatie zijn, krijgt deze telefoon een ingebouwde vingerafdrukscanner en komt deze beschikbaar in onder meer goud en grijs.

1 Reactie(s) op: Bevestigd: Apple onthult volgende iPhone op 10 september

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 8 september 2013 14:44 Anoniem
    Geruchten en verwachtingen. Geen bevestiging dus…
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.