AVG Link Scanner 12.0.4

Door: frank-de-graaf | 15 februari 2011 12:23

Review

De maker van antivirussoftware McAfee benoemde Jan Smit in de zomer van 2010 tot de gevaarlijkste Nederlander op het internet. Wie op zoek gaat naar deze Volendamse zanger loopt het meeste risico om op een website te komen die ongewenste of zelfs kwalijke software probeert te installeren. AVG heeft speciaal voor internetbescherming het product AVG Link Scanner ontwikkeld.

Voordat de webpagina wordt geladen, wordt eerst razendsnel een controle uitgevoerd om vast te stellen of het veilig is om verder te gaan. Het prettige is dat u er echt niets van merkt. De installatie is eenvoudig. Dubbelklik op het installatiebestand en doorloop de stappen. Het is aan te raden om het programma direct te laten starten na het inloggen. Ook kunt u aangeven in welke browser u AVG Link Scanner wilt laten werken. Houd er rekening mee dat het geen antivirusprogramma is en het dus geen volledige bescherming biedt. Er is een versie voor Windows-pc’s en Macs.

AVG Link Scanner controleert een webpagina op kwalijke zaken voordat deze geladen wordt.

AVG Link Scanner 12.0.4

Freeware

Taal Engels

Download Windows 4,5 MB; Mac 24,5 MB

OS Windows XP/Vista/7; Mac OS X

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Let op: 1 van 43 virusscanners ziet iets verdachts in het installatiebestand. Maar aangezien het er maar één is, vermoeden we dat er sprake is van een fout-positief (oftewel een vals-positief). Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details.

0 Reactie(s) op: AVG Link Scanner 12.0.4

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.