atMonitor 2.1.5

Door: frank-de-graaf | 05 juni 2012 17:33

Review

atMonitor geeft u inzicht in alle programma's en processen die op uw Mac draaien. Dat gebeurt in twee verschillende schermen. De ene heeft wat weg van het populaire iStat Pro dat in het dashboard kan draaien. Het is een grafische presentatie van de belasting op de processor, de schijven en het geheugen. Het tweede scherm bevat geavanceerde functies waarmee het mogelijk is om programma's of processen te analyseren, een andere prioriteit te geven of zelfs te pauzeren.

Vastgelopen programma's kunt u stoppen met de Kill-knop. In deze mogelijkheden schuilt ook een gevaar. Als u niet weet wat u doet, is de kans heel groot dat u uw Mac laat crashen. Per proces of programma worden de gebruikte bestanden in kaart gebracht en worden de omgevingsinstellingen weergegeven. Achtergrondprocessen kunt u permanent een andere prioriteit geven zodat ze meer of juist minder processortijd krijgen. Dat doet u met de knop Renice op een schaal met een omgekeerde indeling die loopt van -20 (hoogste prioriteit) tot 20 (laagste prioriteit). Dat maakt atMonitor een handig programma voor de gevorderde gebruiker, maar een gevaarlijk gereedschap als u over weinig kennis beschikt.

atMonitor is een krachtig, maar ook gevaarlijk hulpprogramma.

atMonitor 2.1.5

Freeware

Taal Engels

Download 1,4 MB

OS Mac OS X

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: atMonitor 2.1.5

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.