Zo download je apps met de Chrome-browser

Door: andre-kies andre-kies | 18 april 2014 13:00

How To

Via de Google Chrome-browser kun je applicaties downloaden voor desktops. Deze is toegankelijk voor gebruikers van Chrome OS, Windows, Mac en Linux. Wij leggen je uit hoe je op de applicatiepagina komt en de apps kunt downloaden.

Open de webbrowser Chrome op je desktop. Kijk nu linksboven op het scherm naar de negen kleine blokjes met de tekst Applicaties ernaast, en klik hierop. Hiermee kom je op de apps-pagina uit.

Op deze pagina komen gedownloade apps te staan.

Applicaties downloaden

De applicatiepagina geeft al je applicaties weer, als je iets downloadt dan komt het op deze pagina terecht. Je vindt hier ook de Winkel, klik hierop. De browser brengt je naar de pagina waar je apps kunt aanschaffen. Aan de linkerkant zie je een menu, waar je thema's kunt kiezen die je aanspreken. Zoek je iets specifieks, vul dan je zoektermen in op de zoekbalk die je vindt boven Apps.

Ga op zoek naar je favoriete apps.

Selecteer de app die je wilt installeren en druk op het blauwe icoontje met de tekst Gratis (of met de prijs erin bij betaalde applicaties). Vul je Google-account wachtwoord in om je aankoop te bevestigen en de app wordt geïnstalleerd. Nu kun je ermee aan de slag.

1 Reactie(s) op: Zo download je apps met de Chrome-browser

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 21 april 2014 14:20 Anoniem
    pixlr touch up is een aanrader voor iedereen die gratis foto's wil bewerken
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.