[UPDATE] Bethesda bevestigt The Elder Scrolls Online voor 2013

Door: Elmar Rekers | 04 mei 2012 09:51

Nieuws

Uitgever Bethesda heeft donderdag middels een persbericht de komst van The Elder Scrolls Online bevestigd. De MMO-game, waar al enkel jaren geruchten over gaan, zal in 2013 beschikbaar komen voor zowel pc als Mac.

The Elder Scrolls Online zal officieel uit de doeken gedaan worden in de juni-uitgave van magazine Game Informer. Toch liet Bethesda donderdag alvast enkele details los over het spel. Zo zal de game zich in Tamriel afspelen, zo'n duizend jaar voor de gebeurtenissen in Skyrim.

In de online-game draait het om prins Molag Bal die de macht over het land wil overnemen. In The Elder Scrolls Online zullen drie facties beschikbaar zijn en PvP wordt ondersteund. Het spel is volgens Bethesda al enkele jaren in ontwikkeling bij ZeniMax Online Studios.

Beste MMO ooit

"Het zal ontzettend bevredigend zijn om eindelijk te kunnen onthullen wat we de afgelopen jaren achter de schermen hebben ontwikkeld", zegt director Matt Firor. "Het hele team is er op gebrand de beste MMO ooit te maken, een die waardig genoeg is voor The Elder Scrolls-franchise."

Meer details zullen bekend worden wanneer de nieuwe editie van Game Informer verschijnt. De game zal ergens in 2013 naar zowel de pc als Mac komen. Later vandaag zal een eerste teaser trailer van de game worden vrijgegeven. Deze zal als update aan dit artikel worden toegevoegd.

[UPDATE]

Bethesda heeft de eerste teaser trailer van The Elder Scrolls Online vrijgegeven. En zoals het een echte teaser betaamt wordt er vrij weinig over de game bekend.

[youtube]e_pVDgR5upc[/youtube]

0 Reactie(s) op: [UPDATE] Bethesda bevestigt The Elder Scrolls Online voor 2013

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.