Zo zorg je dat Facebook geen ongewenste herinneringen toont

Door: chwhynny-overbeeke | 22 januari 2016 11:37

How To

Facebook heeft een functie die posts uit het verleden toont om herinneringen op te halen en te delen. Maar aan sommige dingen wil je misschien liever niet herinnerd worden. Hier leggen we uit hoe je de functie kunt uitschakelen.

Facebook haalt met de functie Op Deze Dag automatisch herinneringen op door oude posts, berichten, tags, afbeeldingen en levensgebeurtenissen op je startpagina of tijdlijn te plaatsen. Lees ook: Voorkom dat Facebook automatisch video's afspeelt op Android en iOS.

Facebook's 'Op Deze Dag' haalt oude posts, berichten, tags, afbeeldingen en levensgebeurtenissen op.

Om ervoor te zorgen dat Facebook geen ongewenste herinneringen ophaalt, moet je naar de desktopversie van de site gaan. Klik rechtsbovenaan op het tandwiel icoontje bij Voorkeuren. Hier kun je bepaalde mensen of tijdsperiodes selecteren waaraan je niet herinnerd wilt worden. Het is helaas (nog) niet mogelijk om de functie helemaal uit te schakelen.

De functie Jaar In Vogelvlucht toont maximaal tien afbeeldingen uit het afgelopen jaar die je zelf geplaatst hebt of waarin je getagd bent. Deze selectie kun je bewerken door afbeeldingen weg te halen of te vervangen, en vervolgens kun je de fotoreeks met anderen delen.

0 Reactie(s) op: Zo zorg je dat Facebook geen ongewenste herinneringen toont

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.