Zo ziet de Haagse Apple Store eruit tijdens de verbouwing (foto's)

Door: Wouter Hoeffnagel | 04 mei 2013 13:02

iPad

Ben jij benieuwd hoe de Haagse Apple Store eruit gaat zien? Een aantal foto's geven je de kans nu alvast een kijkje te nemen in Apple's nieuwe officiële winkel. De winkel wordt op dit moment druk verbouwd.

Een lezer van iPhoneclub is erin geslaagd een aantal foto's te maken van de verbouwing van de toekomstige Haagse Apple Store. De lezer, alleen bekend onder de naam 'Michiel', liep langs de nieuwe winkel in Den Haag en zag de achterdeur open staan. Hij glipte naar binnen en wist een aantal foto's te maken.

Opening in week 22/23

De foto's laten zien dat de verbouwing van het pand in de Haagse Passage druk aan de gang is. Zo is allerlei bouwmateriaal te zien en zijn een aantal steigers in de winkel opgebouwd. Een bouwvakker wist Michiel te vertellen dat de verbouwing al aardig opschiet. Het project moet in week 22/23 zijn afgerond, wat over ongeveer een maand is.

Het is niet duidelijk wanneer Apple de deuren van de Haagse Apple Store ook daadwerkelijk opent. Na de verbouwing moet de iPhone-fabrikant de winkel immers ook nog aankleden en inrichten. De opening van de winkel laat waarschijnlijk dan ook nog even op zich wachten.

Apple werkt al langer aan een Apple Store in Den Haag. De winkel wordt gevestigd in het pand waar voorheen boekhandel Selexyz Verwijs zat. De officiële Apple Store wordt in de nabije omgeving van een Apple Premium Reseller (APR) gevestigd en gaat met deze APR dus de concurrentie aan. Ondernemers in de Haagse Passage staan overigens niet te springen om de komst van Apple en zijn bang dat de iPhone-fabrikant een te grote stempel wil drukken op het winkelcentrum.

0 Reactie(s) op: Zo ziet de Haagse Apple Store eruit tijdens de verbouwing (foto's)

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.