Zo ziet de agenda van de toekomst eruit

Door: Robin Smit | 05 juli 2013 13:27

iPad

Hoe ziet een digitale agenda eruit? Met het bedenken van een antwoord op deze vraag kom je waarschijnlijk al snel uit op enkele clichés uit. Een week- of maandweergave, gekleurde bolletjes voor afspraken en misschien nog wat knoppen waarmee je afspraken kan beheren. Als het aan het Amerikaanse ontwerpbureau Teehan+Lax ligt zijn de clichés verleden tijd.

Het ontwerpbureau heeft namelijk een video online geplaatst waarin ze hun nieuwe app Upcoming presenteren. De app is het resultaat van een nieuwe manier van denken over hoe een moderne agenda eruit zou moeten zien. Zo focust de agenda zich alleen op de dag van vandaag en worden afspraken zichtbaar wanneer je met je vinger over het scherm veegt. De nieuwe manier van bladeren door afspraken ziet er prachtig uit en ik kan dan ook niet wachten tot ik met de app aan de slag kan gaan.

Wanneer de app precies is te downloaden laat Teehan+Lax nog niet weten, maar gelukkig laten de makers ons al voldoende beeldmateriaal van de app zien. Opvallend is ook dat Teehan+Lax verschillende delen van de code van de app online heeft geplaatst. Hiermee lijkt het erop dat de makers anderen ook wat willen bijbrengen met de ontwikkeling van de app.

In de onderstaande video kan je alvast zien hoe de app eruit zal gaan zien wanneer deze te downloaden is.

0 Reactie(s) op: Zo ziet de agenda van de toekomst eruit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.