Zo krijg je meer ruimte bij iCloud

Door: chwhynny-overbeeke | 16 mei 2016 07:18

How To

iCloud is geweldig voor het opslaan van al je foto's, video's, documenten en back-ups. Dit neemt al gauw veel ruimte in beslag. Hier leggen we uit hoe je je abonnement kunt uitbreiden voor meer opslagruimte.

Als je gebruikmaakt van iCloud krijg je gratis 5GB aan opslagruimte aangeboden. Dit lijkt heel wat, maar als je iCloud gebruikt om je apparaten te back-uppen en al je foto's op te slaan staat je opslagplek zo vol. Lees ook: Al je apparaten synchroniseren met iCloud.

Gelukkig is het niet duur om extra opslagruimte te kopen. Voor 50GB betaal je €0,99 per maand. 200GB kost €2,99 per maand en 1TB €9,99.

Je kunt je iCloud-abonnement uitbreiden (of reduceren als blijkt dat je te veel ruimte hebt) vanaf je iPhone, iPad of Mac.

iCloud-abonnement wijzigen in iOS

Ga op je iOS apparaat naar de Instellingen app en kies iCloud > Opslag. Druk op Koop meer opslag of Wijzig opslagabonnement.

Hier kun je uit de verschillende opties kiezen. Druk in de rechterbovenhoek op Koop en volg de instructies op het scherm.

iCloud-abonnement wijzigen in OS X

Ga naar de Systeemvoorkeuren van je Mac en klik op iCloud > Beheer. Klik rechtsboven op Koop meer opslag of Wijzig opslagabonnement. Selecteer de gewenste hoeveelheid opslagruimte en volg de instructies op het scherm.

0 Reactie(s) op: Zo krijg je meer ruimte bij iCloud

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.