Zo kan de 4,8 inch iPhone Math eruit gaan zien (video)

Door: Wouter Hoeffnagel | 24 januari 2013 17:33

Mac

Hoe gaat de 4,8 inch iPhone eruit zien? Behalve Apple kan niemand dit op momenteel al met zekerheid zeggen. Het Russische AppleDigger denkt echter wel een idee te hebben en publiceert een video waarin een concept voor de grotere iPhone wordt getoond.

Het concept van AppleDigger heeft wat betreft uiterlijk veel weg van de iPhone 5. Zo is het apparaat voorzien van een achterzijde met aan de boven- en onderzijde een donkere band. AppleDigger denkt echter dat Apple de 4,8 inch iPhone in meerdere kleuren beschikbaar gaat maken. De video toont de grotere iPhone in de kleuren groen, blauw, roze, wit en zwart.

Extra laag iconen

Daarnaast zou het apparaat dus zijn uitgerust met een 4,8 inch scherm, wat ruimte biedt aan een extra laag iconen. De 'iPhone Match', zoals het apparaat onlangs door bronnen van Digitimes werd genoemd, zou dus zes lagen met iconen krijgen in plaats van vijf. De iconen staan daarnaast iets verder uit elkaar, waardoor de extra ruimte die is verkregen door het grotere scherm wordt opgevuld.

[youtube]JrFsF-p0wjE[/youtube]

Naast het scherm is de 4,8 inch iPhone volgens AppleDigger uitgerust met een betere camera dan de iPhone 5. Het zou gaan om een 12 megapixel camera, terwijl de huidige generatie iPhone is voorzien van een 8 megapixel camera.

Eerdere geruchten

Een iPhone met een scherm van 4,8 inch is de afgelopen tijd onderwerp geweest van meerdere geruchten. Zo wisten anonieme bronnen Digitimes te melden dat Apple werkt aan de iPhone Math, een 4,8 inch iPhone die dit jaar naast de iPhone 5S wordt gelanceerd. Analist Peter Misek van Jefferies verwacht eveneens dat Apple een 4,8 inch iPhone lanceert, maar denkt dat dit de iPhone 6 is. Ook andere bronnen spreken over een iPhone met 4,8 inch scherm, maar stellen dat dit apparaat pas in 2014 op de markt verschijnt.

0 Reactie(s) op: Zo kan de 4,8 inch iPhone Math eruit gaan zien (video)

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.