Youth HotSpot: Gratis internetten in Duitsland

Door: Robin Smit | 31 mei 2013 11:39

iPad

Vakantie in het buitenland: lekker tot rust komen, nieuwe ervaringen opdoen en even geen internet. Misschien klinkt dit laatst voor sommige mensen als een ware verademing, maar in dit informatietijdperk is het niet altijd even makkelijk om weken zonder Whatsapp, mail, nieuws en weer te zijn. Gelukkig zal dit je met Youth HotSpot in Duitsland niet meer zo snel gebeuren.

Youth HotSpot is een app van de Duitse toeristenbond waarin 1.300 gratis WiFi hotspots zijn te vinden. De app is speciaal ontwikkeld voor jongeren en biedt om deze reden ook een overzicht van onder andere de meest interessante uitgaansgelegenheden, winkels en festivals die Duitsland te bieden heeft. Dit neemt echter niet weg dat de app ook prima te gebruiken is door personen die zichzelf niet tot de doelgroep van de app rekenen.

Een groot voordeel van de app is dat alle informatie zonder internetverbinding op te vragen is. Zo hoef je niet eerst verbinding te maken met een mobiel netwerk voor je op zoek kan gaan naar gratis internet. Het zoeken van een hotspot is hiermee erg eenvoudig en met het grote aanbod is er, afhankelijk van je locatie, altijd wel een in de omgeving te vinden. Mocht je ergens een hotspot tegen komen die nog niet in de database van Youth HotSpot staat dan kan je deze eenvoudig toevoegen. Zo zorgen alle gebruikers er samen voor dat we straks overal in Duitsland gratis kunnen internetten.

Kortom

Youth HotSpot is een app van de Duitste toeristenbond waarmee je kan zien waar in Duitsland gratis WiFi hotspots zijn te vinden. De app richt zich op jongeren en biedt hiermee ook locaties van onder andere uitgaansgelegenheden, winkels en festivals. Alle gegevens zijn zonder internetverbinding op te vragen en eenvoudig te vinden.

Beoordeling 7/10

Prijs: Gratis

Beschikbaar voor Android, iPhone

Getest op: Android, iPhone

Download Youth HotSpot in de AppStore of op Google Play

0 Reactie(s) op: Youth HotSpot: Gratis internetten in Duitsland

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.