Witte voorkantjes voor iPod touch duiken op

Door: Wouter Hoeffnagel | 29 juli 2011 15:43

iPhone

Een aantal witte onderdelen voor de iPod touch zijn opgedoken. De witte voorkantjes passen perfect op een vierde generatie iPod touch. Naar verwachting lanceert Apple binnen enkele weken de nieuwe generatie iPod touch, die waarschijnlijk wit wordt. Dit maakt de timing van de witte onderdelen opmerkelijk.

9 to 5 Mac meldt dat een lezer een witte voorkantje heeft weten te bemachtigen. Eerder ging het gerucht dat de nieuwe generatie iPod touch identiek zou zijn aan de vierde generatie iPod touch. Het enige verschil met de vierde generatie zou de mogelijkheid zijn voor een witte behuizing te kiezen.

De witte onderdelen die de 9 to 5 Mac-lezer in handen heeft gekregen passen perfect op de iPod touch. De lezer heeft een afbeelding van de iPod touch met het nieuwe voorkantje naar 9 to 5 Mac gestuurd. De witte voorkant werd overigens geadverteerd als onderdeel voor de huidige iPod touch.

Een vierde generatie iPod touch met wit voorkantje

Daarnaast dook vorige week een afbeelding van witte voorkant voor de iPod touch. De voorkant lijkt identiek te zijn aan die van de vierde generatie iPod touch, met uitzondering van de kleur.

Het witte voorkantje dat vorige week opdook

0 Reactie(s) op: Witte voorkantjes voor iPod touch duiken op

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.