Witte koptelefooningang voor 5de generatie iPod touch duikt op

Door: Wouter Hoeffnagel | 01 september 2011 16:53

Nieuws

Opnieuw is er een wit onderdeel voor de iPod touch opgedoken. Het gaat om een witte koptelefooningang die vermoedelijk is bedoeld voor de vijfde generatie iPod touch. De volgende generatie iPod touch is volgens de laatste geruchten ook in het wit leverbaar.

De Japanse website Macotakara trof het witte onderdeel aan op de Chinese reparatiewebsite Luna Commerce. Luna Commerce claimt dat het onderdeel voor de vijfde generatie iPod touch bedoeld is. De module heeft een vergelijkbaar ontwerp als de koptelefooningang van de huidige iPod touch. Dit ontwerp is noodzakelijk om in de schuinaflopende behuizing van het apparaat te passen.

Het ontwerp van de koptelefooningang komt overeen met het gerucht dat de volgende generatie iPod touch wat betreft uiterlijk en specificaties gelijk is aan de huidige iPod touch. Wel zou het apparaat niet langer alleen in het zwart, maar ook in het wit leverbaar zijn.

De witte koptelefooningang

Het is niet de eerste keer dat er onderdelen opduiken. Eerder dook er tweemaal een wit voorkantje voor de iPod touch op. Dit voorkantje was op de kleur na identiek aan de voorkant van de vierde generatie iPod touch, waardoor er twijfels bestaan of het voorkantje daadwerkelijk voor de vijfde generatie bedoeld is.

Ming-Chi Kuo, analist bij Concord Securities, zei eind juli tegen Apple Insider dat Apple witte modellen van de iPod touch besteld heeft. De apparaten zouden in vorige maand in productie moeten zijn gegaan.

0 Reactie(s) op: Witte koptelefooningang voor 5de generatie iPod touch duikt op

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.