Witte iPhone 4 kopen: wat kost het?

Door: jalmar-westerhoff | 20 mei 2011 15:03

Nieuws

Het zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn, maar de witte iPhone 4 is verkrijgbaar! De witte variant liet een dikke tien maanden op zich wachten. Ben jij nog van plan hem te halen? Dit artikel helpt je op weg.

De witte iPhone 4 is los te koop en inmiddels bij alle providers verkrijgbaar in combinatie met een abonnement. Los betaal je voor het losse 16GB model 599, en de 32GB variant 699 euro:

Klik hieronder voor de prijzen en abonnementen waarmee de witte iPhone 4 verkrijgbaar is.

Hi/KPN, T-Mobile, Telfort en Vodafone.

Waarom duurde het zo lang?

Dat er problemen zijn geweest met de witte iPhone 4 is algemeen bekend. Het toestel zou met name slechte foto's maken doordat het teveel belicht zou worden. Simpelweg witte verf in plaats van zwarte bleek in de praktijk niet helemaal te werken.

Het originele plan van Apple was om de witte variant gelijktijdig naast het zwarte model aan te bieden. In een interview dat Mobilized onlangs met Steve Jobs en Phil Schiller afnam, werden de problemen nogmaals op een rijtje gezet.

Schiller: "It’s not as simple as making something white. There’s a lot more that goes into both the material science of it–how it holds up over time…but also in how it all works with the sensors. We thought we were there a year ago, or less than that, and we weren’t. By waiting, the company was able to deliver a product that will live up to expectations

Jobs: "We obviously think about this in a generic way because you have a white iPad.

Het lijkt erop dat Apple inmiddels tevreden is over de prestaties van de witte iPhone 4, goed genoeg om de verkoop ervan te starten in ieder geval. Zijn die tien maanden echt nodig geweest om het toestel te optimaliseren, of is het nu een strategische zet zodat Apple nog even kan wachten met het introduceren van de iPhone 5 of 4S? Wat denk jij?

Lees hier het persbericht van Apple.

1 Reactie(s) op: Witte iPhone 4 kopen: wat kost het?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 15 mei 2016 23:35 Anoniem
    leuk
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.