Winnen met MacWorld: 3 keer de Raumfeld Connector² van Teufel! [Advertorial]

Door: Redactie Computer!Totaal | 10 april 2013 07:25

Nieuws

Je bent een trotse eigenaar van een goede hifi-installatie, maar je mist nog één optie; de mogelijkheid voor draadloze muziekoverdracht? Geen probleem, Teufel heeft de perfecte oplossing! De Raumfeld Connector². We geven er 3 weg op MacWorld!

Klik hier om kans te maken op de Raumfeld Connector².

Met de ingenieuze en compacte Raumfeld van Teufel (bekijk hier de productpagina van de Raumfeld voor alle informatie), verbind je jouw huidige hifi-installatie met je eigen WLAN netwerk zodat je je muziekbestanden op je smartphone, externe harde schijf, USB-stick, computer of UpnS-server heel eenvoudig kunt streamen.

Muziek wordt direct en in zeer hoge kwaliteit naar je hifi-installatie gestuurd, waardoor je kunt blijven genieten van de geluidskwaliteit die je gewent bent van je huidige systeem: Geen compromissen maar een ultieme update van je huidige hifi-installatie.

De Connector² biedt een onwijs goede geluidskwaliteit: zeer lage ruis, hoge resolutie en een dynamische geluidsweergave. Je sluit de Connector² met een kabel (cinch of optisch) aan je hifi-installatie aan en je bent klaar om je muziek draadloos via je eigen WLAN af te spelen. Met de Connector² luister je dus draadloos in super hoge kwaliteit naar al je favoriete muziekbestanden!

Naast de zeer goede kwaliteit van geluidsoverdracht is het systeem makkelijk te bedienen. Je bedient de Connector² namelijk met de gratis Raumfeld App: het gebruik en de bediening verloopt simpel, snel en intuïtief. Daarbij wordt de Connector² naadloos met andere apparaten in jouw thuisnetwerk verbonden, omdat het Raumfeld by Teufel systeem is gebaseerd op open standaarden. Zo verbind je de Connector heel eenvoudig met bijvoorbeeld Windows Mediaplayer 12, NAS harde schijven of andere UpnP-servers.

Klik hier om kans te maken op de Raumfeld Connector².

0 Reactie(s) op: Winnen met MacWorld: 3 keer de Raumfeld Connector² van Teufel! [Advertorial]

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.