WI-Fi problemen in IOS 4.3.3

Door: jalmar-westerhoff | 13 mei 2011 10:55

iPad

Er zijn inmiddels behoorlijk wat klachten binnengekomen over de WI-Fi verbinding in IOS 4.3.3. Apple maakte de nieuwe versie van IOS onlangs beschikbaar in iTunes. Gebruikers schijnen nogal wat problemen te hebben om de verbinding 'vast te houden'.

Het probleem kwam in eerdere versies van IOS ook al eens voor. Vorig jaar had met name de iPad er veel last van. Nu melden ook iPhone- en iPod gebruikers problemen met de WI-Fi verbinding. Het WI-Fi icoontje verschijnt vaak niet in de statusbar zelfs al is er wel verbinding, en veelal wordt de verbinding automatisch verbroken na enige tijd. Met name dat laatste zorgt bij veel gebruikers voor de nodige irritatie. Apple maakte IOS 4.3.3 voornamelijk beschikbaar om de issues rondom de locatie-opslag op te lossen. Mocht er op dit moment sprake zijn van een ware WI-Fi bug, dan kan IOS 4.3.4 nooit ver weg zijn.

MacStories:

"If iOS really has a WiFi bug, you can stay assured Apple will fix it soon with a software update — if the reports will get stronger in the next weeks, Apple will issue a new version of iOS like they did before.

Lees meer op ReadWriteWeb.

0 Reactie(s) op: WI-Fi problemen in IOS 4.3.3

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.