Whited00r brengt multitasking, folders en reminders naar oudere iOS-apparaten

Door: Wouter Hoeffnagel | 19 januari 2012 17:30

Nieuws

Whited00r, een community voor iOS- en firmware-modding, heeft een custom firmware uitgebracht voor oudere iOS-apparaten. De custom firmware brengt een aantal features van iOS 5 naar apparaten die maximaal iOS 3.1.3 kunnen draaien.

De custom firmware Whited00r is gebaseerd op iOS 3.1.3 en is geschikt voor apparaten als de iPhone 2G, iPhone 3G en oudere iPod touch-modellen. Door de custom firmware te installeren beschikken de oudere modellen over features als multitasking, folders voor apps, reminders en het opnemen van video. Daarnaast zouden de apparaten ook sneller worden nadat de firmware is geïnstalleerd.

Whited00r heeft een aantal nadelen. Zo heb je vanaf de custom firmware geen toegang tot de App Store. Wel kun je gebruik maken van een oude versie van Cydia, waardoor je apps voor gejailbreakte apparaten kunt installeren. Ook heeft de community achter Whited00r een aantal apps uit de App Store geschikt gemaakt voor de custom firmware.

Het is niet noodzakelijk je iOS-apparaat te jailbreaken voordat je Whited00r kunt installeren. Het installeren van de custom firmware is vrij eenvoudig. De firmware kan je downloaden vanaf de website van Whited00r. Dit IPSW-bestand kan je installeren door in iTunes op 'Herstellen' te klikken terwijl je de alt-toets ingedrukt houdt. Op Windows kies je voor de shift-toets.

Via: TechCrunch

0 Reactie(s) op: Whited00r brengt multitasking, folders en reminders naar oudere iOS-apparaten

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.