WhatsApp start met jaarabonnement voor iPhone

Door: Elmar Rekers | 17 juli 2013 08:23

iPad

WhatsApp is begonnen met het aanbieden van jaarabonnementen voor zijn iPhone-app. Door het nieuwe verdienmodel is de app voortaan gratis te downloaden en een jaar lang kosteloos te gebruiken. Daarna moet er 89 eurocent betaald worden om de dienst nog een jaar te mogen gebruiken.

De nieuwe prijsstelling voor WhatsApp werd in maart al aangekondigd en is enkel van toepassing op nieuwe gebruikers. iPhone-bezitters die de app al hebben aangeschaft, zullen deze zonder verdere kosten kunnen blijven gebruiken, zo belooft de populaire berichtendienst. Verwacht wordt dat veel nieuwe gebruikers hun weg naar WhatsApp zullen vinden nu deze gratis te downloaden is.

Abonnementen WhatsApp

Deze nieuwe WhatsApp-gebruikers moeten na het eerste jaar dus wel 89 eurocent gaan betalen voor een jaarabonnement. Ook is het mogelijk om direct voor langere tijd een overeenkomst aan te gaan. Drie jaar WhatsApp kost dan 2,40 euro en voor vijf jaar moet 3,34 euro worden neergeteld.

Ook gebruikers van Android, Windows Phone en BlackBerry mogen WhatsApp officieel maar één jaar gratis gebruiken, waarna eveneens een bedrag moet worden betaald. Echter wordt op veel toestellen de gratis gebruikstermijn stilzwijgend verlengd, en hebben sommige gebruikers zelfs een levenslang abonnement.

0 Reactie(s) op: WhatsApp start met jaarabonnement voor iPhone

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.