Weekoverzicht: Untethered jailbreak voor iPhone 4S en iPad 2 dichterbij en Buma/Stemra en Apple sluiten contract over iTunes Match

Door: Wouter Hoeffnagel | 14 januari 2012 11:14

iPad

Pod2g heeft bekend gemaakt dat er een belangrijke stap is genomen in de ontwikkeling van een untethered jailbreak voor de iPhone 4S en iPad 2. Daarnaast heeft Apple uitnodigingen verstuurd voor een evenement in New York, waar het bedrijf een 'educatieve aankondiging' gaat doen. De auteursrechtenorganisatie Buma/Stemra heeft een overeenkomst gesloten met Apple over iTunes Match. In dit artikel vind je een overzicht van het belangrijkste nieuws van de afgelopen week.

'Niets staat een jailbreak voor de iPhone 4S en iPad 2 nog in de weg'

Pod2g maakt bekend hulp te hebben gekregen van @planetbeing en @saurik bij de ontwikkeling van een jailbreak voor de iPhone 4S en iPad 2. @planetbeing en @saurik hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan het project, waardoor niets een jailbreak voor apparaten met een A5-processor nog in de weg staat.

Apple sluit overeenkomst met Buma/Stemra voor iTunes Match

De auteursrechtenorganisatie Buma/Stemra kondigt aan met Apple overeenstemming te hebben bereikt over een licentie voor iTunes Match. De contracten voor de licentie zijn getekend.

Apple kondigt onderwijsevenement in New York aan

Apple heeft vandaag uitnodigingen verstuurd voor een evenement dat op 19 januari 2012 in New York wordt georganiseerd. Op de uitnodiging kondigt Apple aan met een 'educatieve aankondiging' te komen. Het is onduidelijk wat dit precies te betekenen heeft.

Apple stopt Chinese iPhone 4S-verkoop na rellen

Apple heeft winkels in Peking gesloten na rellen met klanten die uren in de rij stonden voor de eerste iPhone 4S in China. Eén winkel werd bekogeld met eieren.

Apple Premium Reseller Amac neemt concurrent iFactors over

Apple Premium Reseller (APR) Amac heeft bekend gemaakt concurrent iFactors over te hebben genomen. Door de overname krijgt Amac in totaal 21 filialen in haar bezit. Alleen iCentre is met 25 vestigingen groter.

0 Reactie(s) op: Weekoverzicht: Untethered jailbreak voor iPhone 4S en iPad 2 dichterbij en Buma/Stemra en Apple sluiten contract over iTunes Match

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.