Weekoverzicht: Untethered jailbreak voor iOS 5 en iPhones en iPads die hun gebruiker herkennen

Door: Wouter Hoeffnagel | 31 december 2011 10:00

Nieuws

Pod2g heeft een untethered jailbreak vrijgegeven voor alle apparaten behalve de iPhone 4S en iPad 2. Daarnaast gaat het gerucht dat de iTV draait op een aangepaste versie van de A5-processor en blijkt Apple te werken aan een technologie waardoor apparaten individuele gebruikers kunnen herkennen. In dit artikel vind je een overzicht van het belangrijkste nieuws van de afgelopen week.

Toekomstige iPhones en iPads kunnen mogelijk individuele gebruikers herkennen

Apple werkt aan een technologie waarmee iPhones en iPads individuele gebruikers kunnen herkennen. Het is hierdoor mogelijk de iPhone of iPad automatisch te laten personaliseren voor verschillende gebruikers.

Pod2g lanceert untethered jailbreak voor iOS 5.0.1

Pod2g heeft een untethered jailbreak voor iOS 5.0.1 beschikbaar gesteld. De jailbreak is geschikt voor apparaten die niet over de A5-processor beschikken. Alleen de iPad 2 en iPhone 4S kunnen nog niet worden voorzien van een untethered jailbreak.

Apple's iTV draait op aangepaste versie van chips uit iPhones en iPad's

Taiwan Semiconductor Manufacturing Company, Advanced Semiconductor Engineering en Siliconware Precision Industries zijn in de race voor contracten rondom de iTV van Apple. De bedrijven gaan mogelijk op maat gemaakte ARM-gebaseerde chips produceren.

Hackers proberen creditcardgegevens van Apple-klanten te stelen

Hackers hebben tijdens kerst een grote phishing aanval gelanceerd op Apple-gebruikers. Met de aanval proberen de hackers de creditcardgegevens van Apple-klanten te bemachtigen door gebruikers te verleiden op een link in een nagemaakte mail te klikken.

Jaaroverzicht 2011

In 2011 is veel gebeurd. Zo lanceerde Apple de iPhone 4S, de iPad 2, Mac OS X Lion en iCloud. Ook kende dit jaar voor Apple dieptepunten, met als diepste punt het overlijden van oprichter en spiritueel vader van Apple Steve Jobs. In dit artikel geven we je een overzicht van het belangrijkste Apple-nieuws van 2011.

0 Reactie(s) op: Weekoverzicht: Untethered jailbreak voor iOS 5 en iPhones en iPads die hun gebruiker herkennen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.