Weekoverzicht: Steve Jobs overleden en Apple introduceert iPhone 4S

Door: Wouter Hoeffnagel | 08 oktober 2011 09:00

Nieuws

Een week van gemengde gevoelens. Steve Jobs heeft de strijd tegen kanker verloren. Hij overleed donderdagnacht op 56-jarige leeftijd. Zijn dood komt enkele dagen nadat Apple de iPhone 4S, de opvolger van de iPhone 4 aangekondigde. In dit artikel vind je een overzicht van het belangrijkste nieuws van de afgelopen week.

Steve Jobs overleden

De topman van Apple is vannacht overleden. Het nieuws werd rond half twee vannacht (Nederlandse tijd) bekend gemaakt. Steve Jobs is 56 jaar geworden. Steve Jobs kampte al langer met zijn gezondheid. Hij had in augustus al zijn functie van ceo van Apple neergelegd vanwege zijn gezondheid.

Steve Wozniak: 'De wereld heeft een John Lennon verloren' (video)

Steve Wozniak, mede-oprichter van Apple, heeft een reactie gegeven op de dood van Steve Jobs. Een duidelijk aangeslagen Wozniak kijkt in een interview met The Associated Press terug op zijn relatie met zijn vriend en zakenpartner Steve Jobs.

Apple demonstreert iPhone 4S, Siri en iCloud (video)

Apple kondigde gisteravond de iPhone 4S en iCloud aan. iOS 5 bevat daarnaast Siri, de spraakherkenningstechnologie die alleen op de iPhone 4S beschikbaar is. Het bedrijf heeft nu een aantal filmpjes op het internet gezet waarin de nieuwe producten worden gepresenteerd.

MacWorld verloot iPad 2 hoezen en iPhone/iPod MiniDock!

Maak kans op één van de drie iPad 2 hoezen die wij verloten. Daarnaast zal er voor de iPhone & iPod bezitters een MiniDock te winnen zijn. Wat moet je hier voor doen? Ga naar de Facebookpagina van MacWorld en "like" de foto van jouw favoriete product. That's it!

8 optredens van Steve Jobs (video's)

Steve Jobs was een gedreven leider, bekend om zijn presentaties, marketingtalent en media-impact. Hier een greep uit Jobs' optredens door de jaren heen.

0 Reactie(s) op: Weekoverzicht: Steve Jobs overleden en Apple introduceert iPhone 4S

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.