Weekoverzicht: MacBook Pro met 2880x1800 resolutie en demonstratie van untethered jailbreak voor iOS 5

Door: Wouter Hoeffnagel | 17 december 2011 10:00

iPad

Apple lanceert waarschijnlijk in 2012 een MacBook Pro met een resolutie van maar liefst 2880x1800 pixels. Daarnaast heeft hacker pod2g een demonstratie gegeven van een untethered jailbreak voor iOS 5. CarrierIQ geeft toe dat zijn 'spionagesoftware' inderdaad informatie heeft opgeslagen die niet verzameld had moeten worden. In dit artikel vind je een overzicht van het belangrijkste nieuws van de afgelopen week.

Pod2g demonstreert untethered jailbreak (video)

Pod2G heeft een video vrijgegeven van een untethered jailbreak voor iOS 5. Met de video bevestigt de hacker dat een untethered jailbreak voor Apple's nieuwste besturingssysteem mogelijk is.

CarrierIQ: 'Onze software heeft informatie verzameld die niet opslagen had moeten worden'

Andrew Coward, hoofd van de marketingafdeling bij CarrierIQ, geeft toe dat de CarrierIQ-software informatie heeft verzameld die niet opgeslagen had moeten worden. De informatie zou echter niet zijn opgeslagen in een logbestand van CarrierIQ, maar in een logbestand van Android.

'Apple lanceert in 2012 een MacBook Pro met 2880x1800 resolutie'

Apple lanceert waarschijnlijk in het tweede kwartaal van 2012 een MacBook Pro met een resolutie van 2880x1800 pixels. Met de hoge resolutie zou Apple de MacBook Pro verder willen onderscheiden van concurrerende notebooks.

KPN draait, wil dat Google betaalt voor netwerk

De baas van KPN, Eelco Blok, vindt dat Google en Apple moeten meebetalen aan het mobiele netwerk. De vorige topman, Scheepbouwer, vond dat onzin.

Oprichtingspapieren Apple voor 1,6 miljoen dollar verkocht

Het oprichtingscontract van Apple uit 1976 is dinsdag voor 1,6 miljoen dollar verkocht tijdens een veiling in New York. Een aanzienlijk hoger bedrag dan de 150.000 dollar waar veilinghuis Sotheby's op had gerekend.

0 Reactie(s) op: Weekoverzicht: MacBook Pro met 2880x1800 resolutie en demonstratie van untethered jailbreak voor iOS 5

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.