Weekoverzicht: iTunes Match gelanceerd in Nederland en untethered jailbreak voor iPhone 4S en iPad 2

Door: Wouter Hoeffnagel | 21 januari 2012 12:16

Nieuws

Het Chronic Dev Team heeft samen met het iPhone Dev Team een untethered jailbreak voor de iPad 2 en iPhone 4S vrijgegeven. iTunes Match is daarnaast in Nederland gelanceerd en Apple heeft op een evenement iBooks 2 aangekondigd en vrijgegeven. In dit artikel vind je een overzicht van het belangrijkste nieuws van de afgelopen week.

Untethered jailbreak voor iPhone 4S en iPad 2 beschikbaar

Het Chronic Dev Team heeft een untethered jailbreak voor iOS 5.0.1 op de iPhone 4S en iPad 2 vrijgegeven. De jailbreak, die de naam Absinthe draagt, is te downloaden via de website van greenpois0n.

Apple lanceert iBooks 2 - zet vol in op onderwijs

Apple heeft donderdag tijdens een presentatie in New York iBooks 2 aangekondigd. "Apple vindt het lesboek opnieuw uit", aldus topman Phil Schiller. De iPad-app is per direct beschikbaar in de Amerikaanse App Store.

iTunes Match in Nederland beschikbaar

Apple heeft iTunes Match vrijgegeven in Nederland. De dienst is al langer in andere Europese landen zoals België beschikbaar. Door de overeenkomst die Apple onlangs met de auteursrechtenorganisatie Buma/Stemra heeft gesloten kunnen nu ook wij gebruik maken van de muziekdienst.

Amerikaanse journalist bezoekt fabriek van Foxconn

Apple gaf vorige week een rapport vrij over de werkomstandigheden bij haar leveranciers. Maar hoe erg zijn de werkomstandigheden in de fabrieken waar Apple-producten worden gemaakt nou eigenlijk echt? Een Amerikaanse journalist bracht een bezoek aan een fabriek.

Whited00r brengt multitasking, folders en reminders naar oudere iOS-apparaten

Whited00r, een community voor iOS- en firmware-modding, heeft een custom firmware uitgebracht voor oudere iOS-apparaten. De custom firmware brengt een aantal features van iOS 5 naar apparaten die maximaal iOS 3.1.3 kunnen draaien.

0 Reactie(s) op: Weekoverzicht: iTunes Match gelanceerd in Nederland en untethered jailbreak voor iPhone 4S en iPad 2

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.