Weekoverzicht: Een 15-inch MacBook Air en de derde generatie Apple TV

Door: Wouter Hoeffnagel | 03 december 2011 10:00

Nieuws

Apple lanceert waarschijnlijk volgend jaar een 15-inch MacBook Air en het Chronic Dev Team hoopt een exploit in iOS 5 te vinden door crashrapporten te verzamelen. Daarnaast werkt Apple aan zowel een HDTV als de derde generatie Apple TV. In dit artikel vind je een overzicht van het belangrijkste nieuws van de afgelopen week.

'15-inch MacBook Air vanaf begin 2012 te koop'

Apple gaat de MacBook Air-reeks uitbreiden met een 15-inch variant. Het 15-inch apparaat zou in het eerste kwartaal van 2012 gelijktijdig met een vernieuwd 11- en 13-inch model worden gelanceerd.

iPhone 4 gloeit en rookt in vliegtuig

Een iPhone 4 is spontaan gaan roken en gloeien in een Australisch vliegtuig. De passagier heeft zijn toestel aan de Australische autoriteiten overhandigd en Apple laat weten volledig aan het onderzoek mee te werken.

Chronic Dev Team verzamelt crashrapporten om kwetsbaarheid in iOS 5 te vinden

Het Chronic Dev Team heeft een tool uitgebracht waarmee je crashrapporten van je iOS-apparaat kunt doorsturen naar het hackteam. De hackers hopen hierdoor een exploit te vinden die een untethered jailbreak van iOS 5 mogelijk maakt.

'Apple werkt aan HDTV's in meerdere modellen en prijsklassen'

De HDTV van Apple wordt beschikbaar in meerdere modellen en prijsklassen. Hiermee wil Apple voor iedere consument een geschikte HDTV op de markt brengen. De apparaten worden echter flink duurder dan traditionele televisiesets.

Derde generatie Apple TV krijgt Bluetooth 4.0-ondersteuning

De volgende generatie Apple TV biedt ondersteuning voor Bluetooth 4.0, ook wel Bluetooth Smart genoemd. Hiervoor zijn aanwijzingen gevonden in bestanden van de iOS 5.1 beta. Bluetooth 4.0 wordt in steeds meer Apple-apparaten ingebouwd.

0 Reactie(s) op: Weekoverzicht: Een 15-inch MacBook Air en de derde generatie Apple TV

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.