Weekoverzicht: Apple-medewerkers vieren het leven van Steve Jobs en iPhone 4S via pre-order te bestellen

Door: Wouter Hoeffnagel | 22 oktober 2011 09:00

iPad

Apple heeft deze week met haar medewerkers het leven van Steve Jobs gevierd. Daarnaast kun je sinds vrijdag in Nederland de iPhone 4S via de pre-order bestellen. Er is ook slecht nieuws. Een trojan schakelt de anti-malware software in Mac OS X uit. In dit artikel vind je een overzicht van het belangrijkste nieuws van de afgelopen week.

iPhone 4S in Nederland via pre-order te bestellen

Vanaf vrijdag kun je bij Apple de iPhone 4S in de pre-order bestellen. De levertijd van het apparaat staat momenteel op één tot twee weken. Je kunt maximaal twee iPhones per persoon bestellen.

Apple viert leven van Steve Jobs (video)

Apple heeft vandaag op haar Infinity Loop-campus in Cupertino het leven van Steve Jobs gevierd. CNet heeft met behulp van een helikopter opnames weten te maken van de viering.

Jobs wilde 'nucleaire oorlog' tegen 'gejat' Android

Anders dan Eric Schmidt beweert, eindigde de relatie tussen Google en Apple in knallende ruzie. Steve Jobs was furieus: "Ik zal Android vernietigen, omdat het een gestolen product is." "Ik zal mijn laatste adem uitblazen als het nodig is, ik zal elke cent van de 40 miljard dollar die Apple op de bank heeft inzetten, om deze wandaad recht te zetten", aldus Steve Jobs tegen zijn biograaf Walter Isaacson.

Nieuwe trojan schakelt anti-malware OS X uit

Een recent ontdekte trojan schakelt in OS X de updatefunctie van de ingebouwde anti-malware uit en installeert automatisch malware. Apple heeft nog geen patch uitgebracht.

'Steve Jobs belde de dag voor zijn dood over iPhone 4S'

Het is al langer bekend dat Steve Jobs tot kort voor zijn dood heeft gewerkt. Een interview met de CEO van Softbank bewijst opnieuw hoe toegewijd Jobs was. De voormalig Apple-CEO blijkt de dag voor zijn dood nog met Tim Cook te hebben gebeld over de iPhone 4S.

0 Reactie(s) op: Weekoverzicht: Apple-medewerkers vieren het leven van Steve Jobs en iPhone 4S via pre-order te bestellen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.