Weekoverzicht: Apple lanceert iOS 5 en iCloud en een review van de iPhone 4S

Door: Wouter Hoeffnagel | 15 oktober 2011 09:00

iPad

Apple heeft deze week iOS 5 en iCloud vrijgegeven. Jason Snell heeft daarnaast een review geschreven over de iPhone 4S. Tim Cook heeft bekend gemaakt dat Apple-medewerkers op 19 oktober het leven van Steve Jobs kunnen vieren. In dit artikel vind je een overzicht van het belangrijkste nieuws van de afgelopen week.

Apple geeft iOS 5 vrij

Apple heeft iOS 5 uitgebracht. Het besturingssysteem is beschikbaar voor de iPhone 4, iPhone 3GS, de derde en vierde generatie iPod touch, iPad en iPad 2 en de tweede generatie Apple TV.

iPhone 4S review: wij hebben hem!

Apple's laatste S staat voor Siri, snelheid en verbeterde snapshots. In dit artikel lees je alles over de net uitgekomen iPhone 4S.

Apple zet iCloud.com live

Apple lanceert vandaag iOS 5. Als onderdeel van deze lancering heeft Apple de iCloud-website online gezet. Op iCloud.com kun je inloggen met je Apple ID, waarna je toegang krijgt tot iCloud. Het beta-logo op de website is verdwenen.

Apple viert leven van Steve Jobs op 19 oktober

Apple gaat het leven van Steve Jobs vieren op 19 oktober 2011. Dit heeft Tim Cook bekend gemaakt via een interne mail naar Apple-medewerkers. De gelegenheid wordt georganiseerd in het outdoor amphitheater op Apple's Infinity Loop-campus in Cupertino.

iPhone 4S kopen

Apple heeft op 4 oktober de iPhone 4S aangekondigd. Het apparaat ligt vanaf 28 oktober in Nederland in de winkels. Wil jij de iPhone 4S kopen? In dit artikel vind je alle informatie die je nodig hebt. Denk aan prijzen, specificaties en de verschillende modellen waar je uit kunt kiezen.

0 Reactie(s) op: Weekoverzicht: Apple lanceert iOS 5 en iCloud en een review van de iPhone 4S

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.