Weekoverzicht: Apple HDTV in 2013 en antenneproblemen de schuld van Google en Motorola

Door: Wouter Hoeffnagel | 29 oktober 2011 10:51

Nieuws

De HDTV van Apple moet in 2013 in de winkels te liggen. De antenneproblemen van de iPhone 4 zijn daarnaast volgens Steve Jobs verergerd door Google en Motorola. Ook heeft Apple alle muziekbibliotheken die in iTunes Match stonden opgeslagen verwijderd, wat wijst op een snelle lancering van de dienst. In dit artikel vind je een overzicht van het belangrijkste nieuws van de afgelopen week.

'Apple HDTV ligt in 2013 in de winkels'

Leidinggevenden binnen Apple zijn al sinds 2007 op de hoogte van Apple's plannen voor een HDTV. Steve Jobs zou Apple's medewerkers al jaren stimuleren om een interface te ontwikkelen voor televisietoestellen. Het apparaat moet in 2013 in de winkels liggen.

Steve Jobs: 'Antennagate schuld van Motorola en Google'

Steve Jobs was van mening dat de heisa rond de antenneproblemen van de iPhone 4 werd aangeslingerd door Google en Motorola. Dat schrijft auteur Walter Isaacson in de officiële biografie van de Apple-oprichter.

Apple verwijdert muziekbibliotheken van iTunes Match-beta

Apple verwijdert vandaag alle muziekbibliotheken die ontwikkelaars via iTunes Match in iCloud hebben opgeslagen. De maatregel doet vermoeden dat Apple op korte termijn de muziekdienst iTunes Match gaat lanceren.

Apple onthult MacBook Pro's met verbeterde hardware

Apple heeft middels een site update bevestigd wat we stiekem al wisten: er zijn weer nieuwe MacBook Pro's beschikbaar. Het gaat om bestaande modellen, maar dan wel met wat betere hardware aan boord.

Samsung schiet Apple voorbij als smartphoneleider

Samsung is nu wereldwijd marktleider en verscheept drie keer zoveel smartphones als een jaar geleden. De voormalige nummer 1 Apple blijft relatief gezien achter.

0 Reactie(s) op: Weekoverzicht: Apple HDTV in 2013 en antenneproblemen de schuld van Google en Motorola

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.