We geven kaarten weg voor Adobe User Group XL! [UPDATE]

Door: Redactie Computer!Totaal | 26 november 2009 09:05

Nieuws

Op 3 december vindt het event Adobe User Group XL plaats in De Meervaart in Amsterdam. Het event heeft een indrukwekkende lijst van sprekers uit binnen- en buitenland. Creatieve professionals kunnen een brede reeks inspirerende sessies verwachten: van interactief tot aan crossmedia, mobile, virals, imaging, motion graphics, games en augmented reality. Dit alles onder het thema 'The Sky is the Limit'. Jij kunt er bij zijn want MacWorld geeft gratis kaarten weg!

Het programma van Adobe User Group XL zit bomvol.

Zo spreekt Dave August van OOOii (human interfaces) over innovatieve special effects en visualisatie in Hollywood blockbusters als Minority Report en Star Trek. Op het gebied van beeldbewerking laat Photoshop-expert Deke McClelland zijn laatste tips en trucs zien. Dirk Groten van Layar spreekt over augmented reality als platform en de plannen voor de toekomst. En namens Hanazuki presenteren Nico Stumpo en Marc Barcinski hun nieuwe game.

Dit en veel meer tijdens Adobe User Group XL. Normaal kosten kaarten 75 euro. Wij geven 5 gratis kaarten weg! De regels zijn simpel: wie het eerst komt, het eerst maalt en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd ; ). Mail ons je voor- en achternaam met als onderwerp 'Adobe User Group XL'.

UPDATE: helaas zijn alle kaarten vergeven, volgende keer beter!

0 Reactie(s) op: We geven kaarten weg voor Adobe User Group XL! [UPDATE]

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.