Warmdraaien voor WWDC 2013: "Where a whole new world is developing"

Door: matthijs-van-den-broek | 05 juni 2013 09:05

iPad

Nog een krappe 5 dagen, dan start WWDC 2013; iedereen kijkt reikhalzend uit naar de keynote van maandagochtend. Deze keynote vormt het klapstuk op de geruchtenstroom van de afgelopen maanden over tal van verwachte producten en services van Apple.

We schreven eerder wat je ongeveer kunt verwachten tijdens WWDC aan nieuwe producten en diensten van Apple in dit bericht: "Wat kun je verwachten van de WWDC?".

Mogelijk wordt iRadio gelanceerd, volgen er updates rondom dunnere macbooks en komen er meer microfoons in de Macbook Air, ziet de nieuwe versie van iOS, het lang verwachte iOS7 eindelijk het daglicht en komt er misschien, heel misschien ook duidelijkheid over de lanceringsdata van de iPhone 5S, een budget iPhone en de nieuwe versies van de iPad.

WWDC 2013

Terug naar het WWDC en de aanloop naar dit event, waar voor Apple enorm veel van afhangt natuurlijk. Meerdere Apple-blogs hebben gisteren en vandaag gepost over de slogan van het event: "Where a whole new world is developing", en over het optuigen van het Moscone West Convention Center in San Francisco. Nieuwsgierig naar de voorbereidingen en hoe het er daar allemaal uitziet in de aanloop naar WWDC 2013? Kijk maar eens naar onderstaande afbeeldingen:

0 Reactie(s) op: Warmdraaien voor WWDC 2013: "Where a whole new world is developing"

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.