Wake Alarm: Lekker wakker worden

Door: Robin Smit | 01 juni 2013 21:59

iPad

Wat is datgene waar je elke morgen een gigantische hekel aan hebt, maar wanneer de dag eenmaal begonnen is toch erg dankbaar voor bent? Juist, het is je wekker. Aangezien wakker worden iets is dat elke dag terug komt verdient dit ritueel een mooie app.

Hiervoor is er Wake Alarm. Deze minimalistische app heeft maar één taak en dat is om jou elke morgen weer uit je bed te krijgen. Op het hoofdscherm van Wake Alarm wordt alleen de tijd weergegeven met, om deze tijd heen, een grote, gekleurde cirkel. Door aan deze cirkel te draaien kan je het tijdstip instellen waarop jij gewekt wil worden. Dit mechanische vereist kleine gewenning, maar wanneer je het eenmaal onder de knie hebt kan je snel een nieuwe wekker aanmaken.

Wanneer je vaak op vaste tijden je bed uit moet komen is het aanmaken van deze wekkers iets dat je slechts eenmalig hoeft te doen. Zo slaat Wake Alarm je wekkers automatisch op. Je kan deze opgeslagen wekkers snel terugvinden en in- of uitschakelen door met je vinger van boven naar beneden over het scherm te vegen.

Misschien wel het leukste aan Wake Alarm is dat de app drie verschillende manieren heeft waarop je wekkers kan uitschakelen of ze kan laten snoozen. Zo kan je bijvoorbeeld instellen dat een wekker gaat snoozen wanneer je je telefoon omdraait. Wel zo handig voor wanneer je ‘s morgens nog niet helemaal helder bent.

Kortom

Wake Alarm is een minimalistische wekker die je bedient met behulp van een groot draaiwiel op het beginscherm van de app. De app biedt leuke manieren waarop je de wekker kan uitschakelen of kan laten snoozen.

Beoordeling 7/10

Prijs: € 0,89

Beschikbaar voor: iPhone

Download Wake Alarm in de AppStore

0 Reactie(s) op: Wake Alarm: Lekker wakker worden

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.