Vox 0.2.7.1

Door: frank-de-graaf | 19 april 2011 13:16

Review

Wat Winamp vroeger voor een Windows-computer was, is Vox nu voor de Mac. Deze lichtgewicht muziekspeler neem weinig ruimte in op het bureaublad, maar ondersteunt wel een indrukwekkende hoeveelheid muziekformaten. Eigenlijk kan het programma overweg met alle muziekindelingen die u maar kunt tegenkomen, inclusief lossless-varianten als Flac, Monkey en Apple Lossless. Naast afspeelmogelijkheden biedt Vox nog veel meer, maar die extra opties zijn verstopt en niet via het menu bereikbaar.

Klik op de kleine knopjes onderin om bijvoorbeeld de effecten te openen. Verander de lengte van het nummer of de pitch, of pas speciale effecten toe op het gezongen gedeelte. Met de knoppen bovenin dit scherm kunt u een nummer vervormen, echo’s toevoegen of speciale geluidseffecten toepassen. De mogelijkheden zijn eindeloos en het leuke is dat u steeds nieuwe mogelijkheden blijft ontdekken. Wie daar allemaal geen zin in heeft, opent deze menu’s niet en gebruikt de krachtige muziekspeler als alternatief voor iTunes. Let op bij het downloaden vanaf de website, want er worden twee versies aangeboden: De stabiele versie en de bètaversie, die uiteraard een hoger versienummer heeft.

Vox is een kleine, maar zeer krachtige muziekspeler voor de Mac.

Vox 0.2.7.1

Freeware

Taal Engels

Download 2 MB

OS Mac OS X

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Vox 0.2.7.1

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.