Volkswagenbusje met geïntegreerde iPad

Door: jalmar-westerhoff | 02 maart 2011 13:33

Nieuws

Volkwagen speelt al een tijdje met plannen om hun welbekende T1(Microbus) in een nieuw jasje te steken. Op de Geneva Motor Show presenteerde VW enkele dagen geleden haar Bulli concept. Het mooie aan dit moderne busje, er zit een iPad in!

De Bulli is een moderne versie van het busje dat tientallen jaren geleden de wereld veroverde. Het is strak vormgegeven en tegelijkertijd nog even duidelijk een VW busje. Het nieuwe concept zit vol met de laatste technologie en bevat ook een iPad! De iPad kan een handig hulpmiddel zijn voor onderweg. In het systeem dat VW in de Bulli heeft aangebracht, functioneert de iPad zowel als navigatiesysteem en muziekplatform. In principe lijkt het systeem op een grote high tech carkit, nu alleen niet voor je 06.

Of de Bulli echt in productie gaat is nog maar de vraag. Het is waarschijnlijk eerder een stunt van Volkswagen om te laten zien dat VW busjes nog helemaal niet uitgestorven zijn. Mocht VW er voor kiezen de productie van de Bulli in gang te zetten, laten we dan wel hopen dat ze er een iPad 2 in aanbrengen.

Is dit jou nieuwe auto?

Kijk voor meer foto's hier

Bron AutoBlog

0 Reactie(s) op: Volkswagenbusje met geïntegreerde iPad

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.