Volg het Apple Special Media Event om 18.30 uur live op MacWorld

Door: Wouter Hoeffnagel | 01 september 2010 15:30

Nieuws

Apple organiseert vanavond, 1 september, weer een Special Media Event in het Yerba Buena Center for the Arts in San Francisco. MacWorld verslaat dit event live. Onze collega's Dennis Wilman en Jeroen de Jager zijn uitgenodigd om de presentatie van Steve Jobs te volgen vanuit London. Zij delen hun bevindingen real time via 'Cover It Live' op MacWorld. José Pauty modereert het geheel op de van haar bekende soepele wijze aan elkaar. Het is mogelijk om Dennis, Jeroen en José vragen te stellen of hun verslag van comments te voorzien.

Apple heeft niet bekend gemaakt welke producten en diensten hier geïntroduceerd zullen worden. Waarschijnlijk gaat het om de introductie van nieuwe iPod-modellen, iTV en een iTunes-dienst waarmee Apple volgens geruchten voor 99 dollarcent TV-programma's gaat aanbieden. Daarnaast is het mogelijk dat Apple iTunes in de Cloud aankondigt. Dit is een afgeslankte versie van iTunes die via internet te gebruiken is. Hiermee kunnen mediabestanden waarschijnlijk alleen worden afgespeeld, aangezien voor het aanschaffen van muziek nog steeds een geinstalleerde versie van iTunes nodig is. Andere mogelijke aankondigingen zijn het besturingssysteem iOS 4.1 voor de iPhone en de iPod Touch en iOS 4 voor de iPad.

Het evenement begint om 19:00 lokale tijd. Het live-verslag van het evenement is vanaf 18:30 te volgen hier op MacWorld (en gelijktijdig op Gadget.nl en Computer!Totaal).

0 Reactie(s) op: Volg het Apple Special Media Event om 18.30 uur live op MacWorld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.