Volcano Escape voor iPhone, iPod en iPad

Door: jalmar-westerhoff | 23 februari 2011 15:56

iPad

Volcano Escape is een applicatie voor de iPhone, iPod en iPad. Het is een erg leuke en complexe app voor de liefhebber van snelheid en shooter-games. Kies uit zes verschillende karakters en laat de lava je niet opslokken.

Je doel in de app is om tot de top van de vulkaan te komen. Je moet steeds omhoog springen en via verschillende platformen je weg zien te vinden. Echter, onderweg word je tegengewerkt door bizarre wezens. Deze moet je kapot zien te schieten met een machinegeweer. Je moet zo snel mogelijk boven zien te komen want de lava zit je op de hielen. Je bent af wanneer de lava je inhaalt en opslokt.

Elk karakter heeft zijn of haar eigen specialiteit. Dit maakt de app interessant omdat voor sommige levels je iemands capaciteiten goed kan gebruiken. Gedurende de game zijn er ook allerlei dingen te winnen, bonuskarakters en wapens bijvoorbeeld. De hoge mate van diversiteit maakt het leuk om de app te blijven spelen.

"Volcano Escape probably wouldn’t capture most players for long if it weren’t for the plentiful achievements, unlockable characters, and upgrades that give gamers goals to work towards. Thanks to those inclusions, it’ll stay on my home screen for a long time to come".

De applicatie is erg strak vormgegeven en heeft een goed gestructureerd menu. Het kan wel even wennen zijn aan de besturing van de karakters in de app, maar dat is een kwestie van doen.

Bekijk hier een filmpje van de app.

[youtube]wJKxFw7Y7jU[/youtube]

Volcano Escape is Volcano Escape - Bravo">hier te downloaden. (1,99 euro)

0 Reactie(s) op: Volcano Escape voor iPhone, iPod en iPad

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.