Voeg je bedrijf toe aan Apple's Kaarten-app

Door: Chwhynny Overbeeke | 01 augustus 2016 10:42

How To

Als je een bedrijf hebt, is het belangrijk dat mensen het goed kunnen vinden. Hier leggen we uit hoe je je bedrijf aan Apple Kaarten kunt toevoegen en hoe je de gegevens kunt controleren en wijzigen.

Heb je een bedrijf, dan is het belangrijk dat mensen je kunnen vinden. Een goede manier om je zichtbaarheid te verhogen, is je bedrijf toe te voegen aan Apple Kaarten. Het handige hieraan is dat je op deze manier zelf controle hebt over de locatie van je bedrijf in Kaarten, en dat mensen attent worden gemaakt op het bestaan en de locatie van je bedrijf. Lees ook: stel je een andere beginlocatie in in de iOS Kaarten-app.

Bedrijf toevoegen aan de Kaarten-app

Om je bedrijf aan Kaarten toe te voegen moet je naar Apple Maps Connect gaan en met je Apple ID inloggen. Vervolgens kun je een taal kiezen. Klik daarna op Voeg mijn bedrijf toe.

Het kan zijn dat je bedrijf al door Apple is toegevoegd met data uit het register van de Kamer van Koophandel. Daarom is het een goed idee om eerst naar je bedrijf te zoeken. Als het er al op staat, kun je het bewerken. Je moet dan wel je bedrijf claimen, anders kun je het niet aanpassen. Staat je bedrijf er nog niet bij, dan kun je het aanmaken.

Bedrijfsgegevens

Vervolgens wordt er om gegevens over je bedrijf gevraagd, zoals het soort bedrijf, openingstijden, locatie enzovoorts. Als je klaar bent met aanpassen of aanmaken kun je de ingevoerde informatie indienen. Apple kijkt dan of de informatie juist is. Als je bijdrage goedgekeurd wordt verschijnen je bedrijf of je wijzigingen in Apple Kaarten.

Als er iets aan je bedrijf verandert, zoals bijvoorbeeld de openingstijden, contactgegevens of locatie, dan kun je deze informatie op een later tijdstip op dezelfde manier aanpassen.

0 Reactie(s) op: Voeg je bedrijf toe aan Apple's Kaarten-app

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.