Vlaggenschip HTC mag toch Amerika in

Door: andreas-udo-de-haes | 30 mei 2012 14:42

Mac

De Amerikaanse douane geeft na een eerdere importblokkade de HTC topmodellen One X en EVO 4G vrij. De toestellen maken geen inbreuk meer op een patent van Apple.

De importban van de HTC One X en de EVO 4G is opgeheven, nadat de douane heeft geconstateerd dat de smartphones zijn aangepast en geen inbreuk meer maken op Apple's patenten.

Eerder hield de Amerikaanse douane de import van de nieuwe toestellen tegen, omdat de handelsautoriteit ITC oordeelde dat zij inbreuk maakten op Apple's patent op het interactief maken van een telefoonnummer of e-mailadres in een tekst op een smartphone.

Import vrijgegeven

Hierdoor kan de gebruiker op de mail of het nummer klikken en verschijnt een keuzemenu voor verschillende acties, zoals bellen, sms'en of opslaan in het adresboek.

“HTC heeft het controleproces bij de Amerikaanse douane voltooid en de devices zijn vrijgegeven, omdat ze voldoen aan het vonnis van de ITC. Toekomstige partijen kunnen de VS in en we zijn vol vertrouwen dat we snel aan de vraag naar onze producten kunnen voldoen", meldt het Taiwanese concern opgelucht.

0 Reactie(s) op: Vlaggenschip HTC mag toch Amerika in

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.