Vizible: Precies weten wat er om jou heen gebeurt

Door: Robin Smit | 10 april 2013 20:25

iPad

In de wereld om je heen gebeurt veel, misschien wel te veel om van alles op de hoogte te blijven. Wie toch het gevoel wil hebben dat hij overal bij aanwezig kan zijn, heeft vanaf nu met Vizible overal ogen.

Vizible is een app die jou precies laat zien welke foto’s er op Twitter worden gepubliceerd bij jou in de buurt. Hiervoor kun je zelf bepalen hoe groot de radius moet zijn waarbinnen de app foto’s zoekt. Dit kan variëren van één t/m vijftig kilometer. Hiermee is de app zowel in dik- als dunbevolkte gebieden prima te gebruiken. Wel moeten we hierbij nageven dat de locaties van gevonden foto’s niet altijd kloppen, waardoor je ook foto’s tegen komt die buiten jouw zoekradius vallen.

Vizible plaatst alle foto’s die worden gevonden in een duidelijk overzicht. Wanneer je een foto vergroot door deze te selecteren, krijg je tevens de mogelijkheid om te reageren op foto’s of om deze te retweeten. Eventueel kun je vanuit de app ook zelf foto’s op Twitter plaatsen.

Kortom

Vizizble is een leuke app waarmee je foto’s kunt bekijken die bij jou in de buurt op Twitter zijn geplaatst. Ondanks dat de locaties van gevonden foto’s niet altijd precies kloppen, werkt de app over het algemeen prima. Het is verder mogelijk om te reageren op foto’s of om deze te retweeten.

Beoordeling 7/10

Prijs: Gratis

Download Vizible in de AppStore

0 Reactie(s) op: Vizible: Precies weten wat er om jou heen gebeurt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.