VintiqueCam: Filmen met vier beelden per seconde

Door: Robin Smit | 03 augustus 2013 14:56

iPad

Het is zomer! Dat betekent dat er weer voldoende leuke dingen te doen zijn die het filmen waard zijn. Uiteraard wil je dat jouw video’s zo origineel en creatief mogelijk zijn, zodat je ze met trotst kan delen met je vrienden. Met VintiqueCam wordt dit nu wel heel eenvoudig.

VintiqueCam is een app waarmee je video’s kan opnemen met vier beelden per seconde. Nu klinkt dit in het tijdperk van de hoge framerates misschien wat karig, maar het schokkerige beeld dat je hiermee krijgt geeft je video’s een volledig eigen stijl.

De video’s die je maakt met VintiqueCam kan je voorzien van een van de vele filters die aanwezig zijn in de app. Ook is het mogelijk om muziek onder de video te plakken. Erg leuk hierbij is dat je tijdens het filmen de muziek al hoort en op een klein scherm live ziet hoe je video er uiteindelijk uit komt te zien.

Ondanks dat er in VintiqueCam na de installatie al veel verschillende filters en tracks beschikbaar zijn, zul je voor een volledige ervaring nog extra aankopen moeten doen in de app. Aangezien de app zelf ook al geld kost is dit een beetje jammer.

Kortom

VintiqueCam is een app waarmee je video’s kan opnemen met vier beelden per seconde. Dit geeft video’s een een leuk effect en een volledig eigen stijl. Daarnaast is het mogelijk om video’s te voorzien van leuke filters of muziek. Helaas zul je na de aanschaf van de app nog een keer in de buidel moeten tasten om alle filters en muziek te mogen gebruiken.

Beoordeling 8/10

Prijs: € 0,89

Beschikbaar voor: iPhone & iPad

Download VintiqueCam in de App Store

0 Reactie(s) op: VintiqueCam: Filmen met vier beelden per seconde

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.