Video: SHAtter-exploit getoond door iPhone Dev Team

Door: Wouter Hoeffnagel | 29 september 2010 09:39

Nieuws

Het iPhone Dev Team probeert met behulp van een video meer duidelijkheid te geven over de huidige status van de SHAtter-exploit. Uit de video blijkt dat iPhone Dev Team met behulp van de exploit een iPod touch 4G zo ver krijgt te restoren naar een aangepast IPSW-bestand.

De video toont een iPod touch 4G met werkende Cydia en een optie waarmee de inhoud van de batterij in de gaten kan worden gehouden. Het ontwikkelteam geeft aan dat de Pwnagetool een overkill is voor de exploit. De tool is echter wel interessant voor iPhone 4-bezitters, aangezien hiermee de iPhone geüpdatet kan worden terwijl zowel de baseband als de ultrasn0w-unlock op de telefoon in stand blijven. De Pwnagetool waarin de exploit is verwerkt is overigens een betaversie die bedoeld is om de exploit te testen.

De SHAtter-exploit werd ontdekt door p0sixninja van het Chronic Dev Team en verder ontwikkeld door pod2g. Het iPhone Dev Team benadrukt dat het ontwikkelen van een tool waarmee gebruik kan worden gemaakt van de exploit veel tijd kost. Het team vraagt daarom om geduld zodat Chronic Dev Team tijd heeft de tool in elkaar te zetten.

De video van het iPhone Dev Team

0 Reactie(s) op: Video: SHAtter-exploit getoond door iPhone Dev Team

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.